Loppulan päärakenuksen remontti uhkaa valmistua!

Loppulan metsänvartijan talon päärakennuksen remontti on edennyt huimaa vauhtia myös kesällä!

Pitkään remonttia tehtiin vain talon sisällä, eikä sen edistyminen näkynyt ohikulkijoille oikeastaan mitenkään, mutta nyt isoja muutoksia ei voi olla enää huomaamatta. Merkittävin muutos on varmasti tuo kuvassa vähän ylikorostuneenakin näkyvä uusi terassi, jolla saadaan parikymmentä asiakaspaikkaa lisää ja ennen kaikkea esteetön sisäänkäynti.   

Lisäksi talon ymärille on kaivettu aiemmin kokonaan puuttunut salaojitus ja pihan puolelle uudet viemäröintirakenteet. 

Kevään pienkeräys oli olennaisena apuna näiden rahoittamisessa, mistä lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Vielä puuttuu monia pienempiä juttuja, joiden rahoittamiseksi avataan ihan pian uusi pienkeräys. Remontti on edennyt aikataulussa niin, että ensimmäinen tilaisuus talossa voitaneen järjestään jo Suomen luonnon luonnon päivänä 26.8., mutta vain pienelle tärkeimmistä tukijoista koostuvalle kutsuvierasjoukolle. Varsinaiseen yleisökäyttöön talo saadaan vasta vähän myöhemmin mm. tiukkojen rakennusvalvontamääräysten takia.

Kuten kuvan heinäseipäistä voi päätellä, on myös talkooväki ahkeroinut ja saanut remontin aikana vähän rehottamaan päässeen pihan taas siistimmän näköiseksi. Ennen talon avajaisia on vielä hyvä mahdollisuus osallistua talkoisiin mm. pihan kaunistamiseen, maalamaukseen ym. ym. Olemmekin jo saaneet muutamia uusia ahkeria talkoolaisia, mistä suuri kiitos, mutta joukoon mahtuu vielä. Seuraa ilmoittelua Facebookissa ja liity Loppulan ystävien jäseneksi!
Tervetuloa mukaan!